Qui som

Estás aquí:

Temple Immobiliària és la divisió de serveis immobiliaris del Grup Temple

Ubicats al barri d’Horta, de la ciutat de Barcelona, estem especialitzats en la prestació de serveis d’administració de finques, gestió del patrimoni i compra venda i lloguer d’immobles.

Oferim assessorament i gestió integral, per donar resposta a les seves necessitats legals i administratives.

Oferim solucions basades en la confiança el compromís el tracte personal

Qui som ?
Què fem ?

Què fem?

Amb més de 50 anys d’experiència, Temple Immobiliària compte amb un equip de professionals format per administradors de comunitats, agents de la propietat immobiliària, corredors d’assegurances i advocats, especialistes en les àrees de:

Compra Venda i Llloguer d'Immobles
Assesoria jurídica i mercantil

Una mica d'història

La història del Grup Temple va lligada a l’evolució d’un barri, el barri d’Horta, i a la d’una dona, Montserrat Casassayas:

Inici d'activitat com a bufet jurídic

Aquest any el matrimoni De Temple-Casassayas, inicia la seva activitat com a bufet jurídic. Poc després ampliaven els serveis professionals d'administració de finques, gestoria i agència d'assegurances.

1956

Entrada de la segona generació

A final dels anys 70 i principi dels 80, al costat de la Montserrat entra la segona generació. El creixement porta a l'especialització i es divideixen les àrees de negoci -Immobiliària, Gestoria, Assegurances i Jurídica-.

1979-1980

Fusió de tots els negocis

Amb visió de futur, al 1995, es fusionen totes les àrees de negoci i neix el GRUP TEMPLE, com a grup integral de serveis immobiliaris i serveis professionals.

1995

En l'actualitat

Actualment, el grup està consolidat i en fase de desenvolupament del seu pla estratègic de creixement. S'han ampliat les instal·lacions d'oficines en el mateix edifici.

Avui en dia

Algunes dades

Som un equip de més de 40 professionals al servei de les persones i empreses que dipositen, any rere any, la seva confiança en nosaltres.

Administrem més de 300 comunitats. Donem servei a més de 6.000 famílies. Gestionem més de 800 lloguers. Cada any ajudem més de 150 famílies a trobar un habitatge de compra o lloguer. Assesorem més de 200 empreses i autònoms de diversos rams i activitats en les àrees de comptabilitat, fiscal, laboral i jurídica.

Una mica d'estadística
Posa't en contacte amb nosaltres

Contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis o vols més informació, envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.